divendres, 29 de gener del 2010

Barceloneta, pas a pas


La Magda ens ha fet arribar una informació molt interessant.

Es tracta de la proposta que s'ha dut a terme des del marc del programa de participació social del Pla de Barris de la Barceloneta. Han proposat 6 circuits per fer a peu que recorren la Barceloneta per tal de fomentar l'activitat física entre els veïns de la zona.

Les caminades van d'un a sis quilòmetres, es fan en grup i estan guiades per una monitora. Són els dimarts a la tarda i els dimecres al matí. S'inicien i s'acaben a l'Oficina Tècnica i és allà mateix que les persones que assisteixen a la caminada reben una bossa amb una ampolla d'aigua, una gorra i un podòmetre. Cal apuntar-se prèviament a l'Oficina Tècnica de Pla de Barris.

A continuació deixem enllaços per si voleu tenir més informació. Si no us ve de gust llegir, entreu a l'últim enllaç que és un vídeo de Barcelona Televisió.

http://www.aspb.es/quefem/docs/ndp_barceloneta_09.pdf pdf explicatiu

http://w3.bcn.es/fitxers/ciutatvella/fulletpasapas.292.pdf fulletó explicatiu

http://w3.bcn.es/fitxers/ciutatvella/totsrecurreguts.892.pdf pdf per si voleu saber amb més detall quines són les sis rutes establertes

http://www.btvnoticies.cat/2010/01/14/la-barceloneta-fomenta-lesport-popular-a-traves-de-caminades-pel-barri/ vídeo explicatiu de Barcelona Televisió

2 comentaris:

Magda Revetllat ha dit...

Amb aquest fred més que una ampolleta d'aigua haurien de donar un termo de te o cafe... je, je...

Mercè Piqueras ha dit...

En el barri de Les Corts, fa uns quants anys van convocar per a un dissabte una passejada que havia d'anar des de la pl. Comas al parc del Castell de l'Oreneta. Després de convèncer un dels meus germans i la seva dona perquè s'hi apuntessin, quan ens hi vam presentar, només hi havia dues o tres persones més que també esperaven, però ningú per guiar-nos. Després d'una bona estona vam descobrir, mig amagada a la porta del Consell de districte una nota que deia que la passejada s'havia sospès (després vam saber que no s'havia arribat al nombre mínim d'inscripcions).

L'altra gent va marxar decebuda, però nosaltres vam decidir fer la passejada sense que ningú no ens guiés i vam fer cap al parc de l'Oreneta. No vam tenir l'entrepà que ens havien promès, però va ser un passeig molt agradable.